UbiGo – alla resor i en tjänst

Framtidens resetjänst för storstadshushåll! UbiGo erbjuder storstadshushåll och företag en prisvärd samlad tjänst för ett flexibelt resande utan behov av bilägande.

Målet för projektet Go:Smart är att ”utveckla och testa en innovativ tjänst som underlättar och premierar hållbara resor i urban miljö”. Det är framförallt affärsmodellerna bakom den sömlöse resenären och den premierade resenären konkretiseras och testas.

Kommersialiserbart?

Går det att tjäna pengar på att handla upp, paketera och sälja vardagsresande? Ja, vi tror det, om vi kan göra det enkelt, trygg, flexibelt och prisvärt. Går det att tjäna pengar på att uppmuntra människor att välja hållbara färdmedel? Ja, vi tror det, om vi kan lyfta in tävling och bekräftelse gentemot kunderna, och ett stärkt varumärke och nya kunder gentemot våra premieringspartners.

UbiGo_pussel

Se filmen om UbiGo här…

Till UbiGos webbplats

 

VGR_run_png_proj_medfinans_transpUbiGo ingick i temautställningen Innovationer för det goda livet, som visades på Ekocentrum  2014-15. Här valdes 20 exempel på hållbara innovationer inom olika branscher, alla med rötter i Västra Götalandsregionen.