Temautställningen nya innovationer för det goda livet 2017

Den 28 februari 2017 öppnar Ekocentrum en ny omgång av temautställningen med hållbara innovationer med bas i regionen. Tillsammans med Västra Götalandsregionen vill vi bidra till ett både hållbart och utvecklande arbetsklimat – vårt bidrag är att visa exempel på hållbara lösningar. Här samsas nya energilösningar med sociala företag, cirkulära system med energi och drivmedel, odling med hälsoappar… Nyfiken? Kom och se det själv!

Hand_Box-of-EnergyDen tidigare temautställningen 2016 – som även den visade 20 exempel på hållbar innovation – blev en stor framgång hos våra besökare. Både gymnasieelever, anställda inom företag eller organisationer och delegationer från olika länder blev positivt överraskade av att det händer så mycket här i regionen, och uttryckte ofta en stark inspiration att också göra något nytt och hållbart. Läs mer om den tidigare utställningen här…

Nu är det alltså dags för en ny omgång med 20 hållbara innovationer.

Invigningen sker den 28/2 2017, med ett inledande seminarium där innovatörerna presenterar sig i tre minuter korta ”pitchar”.

Här är de 20 utvalda innovationerna från regionen, som gör världen lite bättre:

Öppet för alla från 1/3 2017!

WargönFrån och med onsdag 1 mars 2017 är sedan nya innovationer för det goda livet öppet för alla intresserade att komma och ta del av! Temarummet är placerat intill vårt café, så du behöver inte betala inträdesavgift för att se denna utställning. Välkommen du också!

Ekocentrums öppettider

VGR_run_png_proj_medfinans_transp