Nyheter

Tips om aktivitet 21 oktober på kvällen – klimatsamtal

Panelsamtal om hur vi kan vända klimatförändringarna

Ingenjörer för Miljön, Läkare för Miljön, Naturskyddsföreningen med flera aktörer bjuder in till en kväll med klimatsamtal

21 oktober 2015, kl 17.00 – 20.00 på Restaurang Aptitgården i Gårda, Göteborg

151021_Klimatsamtal-i-Gårda-IfMUnder denna höstkväll får vi följa panelens dialog om politikens, marknadens och konsumentens roller när det handlar om att tackla klimatförändringarna.  Vi kommer att diskutera hur och vem som kan göra vad. Målet att vi ska få en djupare förståelse för klimatproblematikens olika orsaker och stimuleras av de olika lösningar som finns. Detta är både från ett samhälls- och individperspektiv.

Alla som är intresserade av dessa frågor är välkomna.

Från klockan 17.00 bjuds det på olika soppor, bröd och kaffe. Panelsamtalet pågår mellan klockan 18.00 och 20.00, med avbrott för reflektion och diskussion med dig som åhörare. Dessutom finns det möjlighet att stanna kvar till 21.00 för fortsatta samtal.

I panelen möter vi:

Sven Hunhammar, Naturskyddsföreningens klimatchef

Mattias Svensson, redaktör Magasinet Neo, författare till boken ”Miljöpolitik för moderater”

Jörgen Larsson, forskare vid Chalmers, huvudredaktör för utredningen ”Hållbar konsumtion”

Moderator är Johanna Lindblad, Ingenjörer för Miljön

Gör din anmälan via formuläret här!

Betala sedan in 100 kr till bankgiro 364-3707 (Aptitgården).  Ange för- och efternamn i kommentarsfältet. Du kan också betala in med hjälp av appen Zapper (se instruktioner nedan).

För ytterligare information kan du kontakta Björn Fagerberg: bjoern.fagerberg@wlab.gu.se eller Ragnar Jönsson: ragnar.ingemar.jonsson@gmail.com.

 

Taggat , , , , ,