Nyheter

Referat från våra onsdagskvällar på webben

Har du missat något onsdagsföredrag på Ekocentrum, som du gärna hade velat höra? Då kanske vi kan glädja dig lite – under de flesta onsdagskvällarna skrivs det referat från föredragen, och vi publicerar dessa referat vid respektive kalenderhändelse i vårt kalendarium.

131202_Miljöbron

131202_Miljöbron

Via Miljöbron i Göteborg kommer studenter från Göteborgs Universitet och Chalmers och skriver referat som ett led i sina hållbarhetsstudier.

Att hitta översiktligt bland onsdagskvällarna

Vill du se vilka föredrag vi har haft, gör du enklast så här: Gå in på vår eventlista  och välj ”onsdagsföreläsningar” i högra kolumnen.  Då kommer du hit, där du ser alla onsdagskvällar i fallande kronologisk ordning. Referaten ligger under beskrivningen av kvällen, som pdf-fil!

Att hitta ett specifikt ämne

Om du söker en onsdagskväll (och även annan information) om ett särskilt ämne, kan du välja att söka i fritext-sökrutan uppe till vänster om vår logotyp på webben. Låt säga att du vill hitta något om vätgas. Skriver du ”vätgas” i rutan, får du upp både onsdagskvällen som handlade om detta, plus några nyheter vi publicerat i ämnet.

Trevlig läsning!

Taggat ,