Nyheter

Rabatt på Sustainability Day 14 i Stockholm den 7 maj

Skapa lönsamma och hållbara affärer! Framtiden är här. Tidigare framgångsrika affärsmodeller hamnar i kölvattnet och de som löser hållbarhetsutmaningarna gör succé. 

SDAY_header_280X210Välkommen till Waterfront Congress Centre i Stockholm den 7 maj för Sustainability Day 2014 – konferensen om vad som utmärker transformativa ledare och bolagen som leder utvecklingen mot hållbara och lönsamma affärsmodeller.

Ekocentrum kan även i år erbjuda rabatt på anmälningsavgiften. Istället för ordinarie pris 3 500 kronor exkl. moms betalar du endast 2 200 kronor exklusive moms.

Anmäl dig här (detta erbjudande gäller endast via denna länk): http://eventus.trippus.se/sday2014_partner

2014 års Sustainability Day är helt och hållet fokuserat på att möta hållbarhet och omställning ur vd och företagsledningens perspektiv och ge dig det senaste inom affärsstrategier, nya affärsmodeller och innovation. Programmet utgår ifrån UN Global Compact – Accenture CEO Study on Sustainability 2013, världens största studie kring vd:ar och hållbarhet. Läs mer här!

Syftet är att stödja företag i att uppnå konkurrenskraft genom att skapa förståelse för och agera på globala hållbarhetsutmaningar.

BLAND DE MEDVERKANDE TALARNA FINNS:

Lars-Eric Aaro, vd, LKAB Erika Karp, grundare av Cornerstone Capital, Inc.

Tom Erixon, vd, Ovako

UR AGENDAN:

– Becoming Transformational Leaders: Så blir ditt bolag en transformativ ledare och så leder du ett bolag som ställer om mot en helt hållbar affär.

– Engagera medarbetarna: Incitamenten för framgångsrikt hållbarhetsarbete som fungerar bäst.

– Innovationer: Så ska du som företagsledare förhålla dig till att det regnar innovationer och att förutsättningarna förändras i snabb takt.

– Värdeberäkning: Så beräknas de värden som skapas genom hållbarhet och så kan de användas för effektiv prioritering, uppföljning och rapportering.

– Investerarperspektiv: Djupdykning i hur investerare och ägare tänker och driver agendan.

PRISUTDELNING TILL MILJÖMÄKTIGASTE 2014

Miljöaktuellt rankar årligen Sveriges miljömäktigaste personer. Under dagen delar vi ut pris till Sveriges Miljömäktigaste 2014.

I anmälningsavgiften ingår:

– För- och eftermiddagsfika

– Lunch och mingeldryck

– Dokumentation

Erbjudande

Vi har ett specialerbjudande till dig. Du får 1 300 kronor rabatt på anmälningsavgiften och betalar bara 2 200 kronor exkl. moms.

Datum:  7 maj 2014

Tid: kl. 08.00-17.00

Plats: Waterfront Stockholm, Nils Ericsons Plan 4

Ordinarie pris: 3 500 kr exkl. moms. Ditt pris: 2 200 kr exkl. moms

Anmäl dig här: http://eventus.trippus.se/sday2014_partner

Taggat , , ,