Nyheter

Pitcha din hållbara idé tillbaka den 27 januari 2016

Är du full av bra idéer? Ta chansen att pitcha din bästa hållbara idé för vår jury och vinn pengar till att utveckla den. Det kan vara såväl tekniska uppfinningar som nya tjänsteinnovationer. Alla typer av hållbara idéer är välkomna!

150128_PitchaDinIdePitcha din hållbara idé – Så här tävlar du:
Skicka in ditt tävlingsbidrag enligt instruktionerna. En jury kommer att gå igenom samtliga bidrag. Därefter plockas de idéer ut som får pitcha på plats den 28 januari på Ekocentrum i Göteborg. Blir du uttagen gäller det att på kort tid sälja in både dig själv och din idé.
Försök att fundera ut hur du bäst kan visa upp idén, kanske har du möjlighet att ”snickra” ihop en prototyp eller beskriva den genom skisser. Varje pitch får ta max 5 minuter och därefter följer ett fåtal frågor från juryn.
Varje tävlingsdeltagare får max 8 minuter totalt inne hos juryn. Juryn består av t.ex. rådgivare inom Almi Företagspartner Väst och Ekocentrum som dagligen har erfarenhet att titta på framtida produkter och affärsidéer.

Till mer info & ansökan hos ALMI!

Extra tävling!

Dagen till ära genomför vi en extra tävlingskategori där vi söker idéer som löser en samhällsutmaning. Denna gång fokuserar vi på idéer som löser samhällsutmaningen: integration. Vi letar efter både produkter, tjänster, processer och metoder som kan möta samhällsutmaningen Integration.

Anmäl dig senast den 17 januari! 

Läs mer och ansök här hos ALMI!

Juryn utser en 1:a, 2:a och 3:a. Vinnaren får 15 000 kr till sin idé, andra priset är 8 000 kr och tredje priset är 5 000 kr till tävlingsdeltagarnas idé.

Ett samarbete mellan ALMI Företagspartner, GU Ventures och Ekocentrum

150128_Vinnare_pitchadinide_ALMILäs mer om förra årets omgång och vinnare här!

1:a pris: TRINE, 2:a pris: ALGOT, 3:e pris: Bzzt!

 

Taggat , , , , , , , ,