Kontakt

Tel växel: 031-705 07 40

Mail: info@ekocentrum.se

Besöks- och postadress:

Stiftelsen Ekocentrum, Gamlestadsvägen 2-4, 415 02 Göteborg

1/7 – 30/9 2020: Kontor och lager i Hus nr B 21

Efter renovering, ca 1/10 2020:  Kontor och utställning: Hus nr B 11. Konferens och kurser: Yes Box, hur nr B 13, mitt emot vår lokal!

Öppettider Ekocentrum GöteborgMarknad och försäljning

  Mikaela_Rosander_solros

  Mikaela Rosander

  Verksamhetsledare

  Mikaela Nilsson Rosander är verksamhetsutvecklare sedan januari 2019. Vänd dig till Mikaela om du har frågor om verksamhetens ekonomi, personal, utställning och utbildningar vi erbjuder. Mikaela är i botten agronom och journalist och har arbetat med miljö-och hållbar utveckling med verksamheter både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.
  mikaela.rosander@ekocentrum.se 031-7050746, 0703-556801
  Maria_Elggren_Ekocentrum

  Maria Elggren

  Bokning och utbildningsförsäljning

  maria.elggren@ekocentrum.se 031-7050740


Miljöutbildning

  Annika

  Annika Andersson

  Utbildning, föreläsare (extern)

  Annika pensionerade sig i början av 2017, men eftersom ålder bara är en siffra så hoppar hon in då och då som föreläsare och utbildare. Boka gärna Annika för en en vandrande föreläsning i vår utställning, särskilt då de hållbara innovationerna! Annika är biolog och har stor erfarenhet inom bland annat odlings- och biotopfrågor, ekosystemtjänster och mycket mer.
  info@ekocentrum.se 031-7050740
  hakan_nordin

  Håkan Nordin

  Utbildning, föreläsare (extern)

  Håkan har stor erfarenhet av hållbarhetsarbete i olika verksamheter. Senast jobbade han på H&M med deras klimatarbete och särskilt med att göra den egna verksamheten klimatpositiv. Läs mer om The Green Dream of the IT Team här! Håkan har återkommande varit föreläsare på Ekocentrum och är mycket uppskattad då han gör det intressant och lätt att förstå vad och hur man kan agera hållbart. Han har även jobbat inom Greenpeace och varit miljökonsult för ett stort antal privata och offentliga verksamheter såsom Stockholms läns landsting och Stena Metall. Håkan har skrivit boken Grön IT och har under föreläst i ämnet på Ekocentrum under många år. Aktuella utbildningsupplägg: Hållbar IT, Klimatpositiva verksamheter,
  031-7050740


Utställning


Projekt hållbarhet för unga nya svenskar

  Pauline_Nylin_biosfar_nya svenskar_projekt

  Pauline Boulay Nylin

  pauline.nylin@ekocentrum.se

Share Button