Nyheter

Nu öppnar anmälan till Green Innovation Contest

Den 26 oktober öppnar tävlingen Green Innovation Contest möjligheten för innovatörer runt om i landet att anmäla sina bidrag.

Innovatum driver en nationell tävling finansierat av Energimyndigheten, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen för att få fler innovatörer att lyckas med att utveckla sin produkt, färdig att lyftas till hållbar tillväxt och svensk konkurrenskraft.

Från och med den 26 oktober kan innovatörer runt om i Sverige göra en intresseanmälan och presentera sin innovation på tävlingens webbplats, ett första steg att marknadsföra sig och sin innovation. Anmälan görs via webbplatsen (se länk nedan). Där kan också etablerade organisationer i Sveriges Innovationssystem registrera sig för att öka inflöde av innovationer till det svenska företagstödssystemet.

– Green Innovation Contest stödjer, påbörjar verifiering av och uppmärksammar Sveriges intressantaste miljöinnovationer. Tävlingen kan bli en sprittande språngbräda i utvecklingen. Faktiskt oavsett om du vinner eller inte, säger Tore Helmersson, Innovatums VD.

Läs mer på Västra Götalandsregionens webbplats

Taggat