Nyheter

Nu öppnar anmälan till Green Innovation Contest

Det finns många idéer om ny miljö- och energiteknik runt om i Sverige. Genom att delta i Green Innovation Contest kan man få uppmärksamhet och kanske prisas av juryn. Det kan bidra till konstruktiva kontakter och finansiering, säger Tomas Kåberger, jurymedlem i Green Innovation Contest.

140414_green_innovation_contestFrån och med 1 april kan innovatörer från hela Sverige göra en intresseanmälan och presentera sin miljöinnovation på tävlingens webbplats hos Innovatum. Detta är ett första steg att marknadsföra sin innovation och öka chansen att knyta värdefulla kontakter.

Green Innovation Contest är en tävling som gynnar många; den såväl stödjer som uppmärksammar framtidens hållbara lösningar. Att delta kan ge innovationen en skjuts mot marknaden även om du inte blir en av pristagarna, säger Jenny Järvelä, projektledare för tävlingen.

För att tillse innovationerna en trygghet lämnar de tävlande in bidrag via en säker anmälningssajt (www.innovatum.se/greeninnovationcontest.se). Därefter kommer en beredningsgrupp gå igenom alla bidrag och presentera de tio främsta innovationerna för en oberoende jury bestående av personer från näringsliv, akademi samt kunniga inom området miljö och teknik.

Läs mer…

Källa: Innovatum

Taggat ,