Nyheter

Näthandlande Volvoägare får leverans i bakluckan

Förra året introducerades tjänsten urb-it. Detta genom att erbjuda personlig överlämning av varor beställda via nätet där och när kunden vill, inom en timme i Stockholms innerstad.

160511_urb-it_volvo-in-car-deliverySamarbetet mellan Volvo Cars och den svenska start-upen gör att Volvo Cars kan utveckla sin beprövade tjänst för leverans direkt till bilen. Samarbetet omdefinierar även synen på leveranstjänster och användandet av bilar.
– Vi har alla fått telefonsamtal på jobbet från bud som försöker leverera paket när ingen är hemma, säger Björn Annwall, Senior Vice President Marketing Sales och Service i Volvo Car Group. Med överlämning direkt till bilen kan vi på ett effektivt sätt göra bilen till en leveransadress. Genom att ge ut en engångsnyckel till urbern som överlämnar varorna kan vi minska risken att leveransen misslyckas.
Under en testperiod kommer Volvo Cars att lägga till urb-it till sin tjänst för leverans till bilen i Stockholm. Tjänsten kommer sedan att göras tillgänglig för fler Volvo-ägare i takt med att urb-it expanderar till fler europeiska städer under 2016 och över 200 städer runt år 2025. – Att handla med urb-it är banbrytande och bekvämt och helt på kundens villkor, säger Mats Forsberg, vd i urb-it. Du shoppar online från en urb-it-ansluten butik och väljer att få dina varor överlämnade till din Volvo. Överlämningen kan antingen ske en förbestämd tid som passar dig, eller så snabbt som möjligt. Du kan följa ordern på din mobil och hela vägen ha kontakt med urbern som överlämnar dina varor.

Källa: Mentor Online

Taggat , , , ,