Nyheter

Missa inte Håkans hållbarhetskurser i höst!

Håkan Nordin har stor erfarenhet av hållbarhetsarbete i olika verksamheter, senast på H&M med deras klimatstrategi. Nu erbjuder vi och Håkan flera kurser som hjälper din verksamhet att komma igång med, och jobba vidare med, ett systematiskt klimatarbete! IT har stor påverkan på klimatet, och därför fortsätter vi att erbjuda Håkans uppskattade kurs Hållbar IT, nu uppdaterad med ny fakta.

Det här är ett väldigt bra tillfälle att komma igång med hållbarhets- och klimatarbete i olika verksamheter! Oavsett om ni är ett litet/mellanstort företag, en kommun eller organisation så kommer ni få med er underlag för att komma igång direkt.

hakan_nordinHåkan har även jobbat inom Greenpeace och varit miljökonsult för ett stort antal privata och offentliga verksamheter såsom Stockholms läns landsting och Stena Metall. Han har skrivit boken Grön IT och har föreläst på Ekocentrum under många I höst erbjuder vi följande kurser med Håkan, och din verksamhet kan även boka egna, anpassade kurstillfällen kring dessa upplägg (klicka på länkarna för mer info och anmälan):

14/11 kl 09.00-12.30: Att agera och kompensera för en klimatpositiv verksamhet!

14/11 kl 13.30-17.00: Hur bygger man upp och driver ett effektivt hållbarhetsarbete?

15/11 kl 09.00-12.30: Hållbar IT – en överblick

Taggat , , , ,