Maten och miljön...

Välkommen till en halvdagsutbildning fylld med kunskap och inspiration om vad just din verksamhet kan göra för ställa om och anta utmaningen – ”mer ekologiskt & mindre svinn”.

Maten_och_miljön_sallad-640x336Vi lever i en tid då matens påverkan på vår miljö och hälsa får stor uppmärksamhet. Många verksamheter väljer att ställa om för att erbjuda mat som gör gott för såväl människa som miljö, här och nu och på lång sikt.

Alla vill vi leva det goda livet och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. Men hur? Här får ni ta del av goda exempel som ger inspiration att tänka nytt. Framtiden kräver nya tankar och nya beteenden för att ställa om till något som är långsiktigt hållbart för hälsan och miljön.

Ur kursens innehåll:

♣   Maten och miljön

♣   Medvetna val och matsvinn

♣   Diskussion – Vad kan vi göra i vår verksamhet?

Halvdagen avrundas med verksamhetsanknuten diskussion.

FredrikWarbergFredrik Warberg guidar er i en djungel av frågor om den hållbara maten. På ett intressant och spännande sätt lyfter han innebörden av en hållbar livsmedelsproduktion och svarar på varför maten vi äter har så stor inverkan på miljön. Mer om Fredrik Warberg här…

 

Kursutvärdering

”Fredrik var väldigt engagerad och ödmjuk i sitt sätt att nå ut med sitt budskap, detta gjorde att våra medarbetare tyckte att han var en av de bästa föreläsare vi haft” Solbritt Törnqvist, Tjörns måltids AB.

Övrig information

Målgrupp: Kostchefer och måltidspersonal

Tid: 3,5 timmar

Kostnad: 17.000 kr exkl. moms (för en grupp om max 25 personer) inklusive intyg, dokumentation och ekologisk fika.

Plats: På Ekocentrum eller hos er

Utbildningen är godkänd som vidareutbildning inför omdiplomering av Miljöförvaltningen i Göteborg.

Skicka förfrågan

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 - 705 07 40.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Share Button