Grön Fastighetsskötsel

Ekocentrum erbjuder personal inom vaktmästeri och fastighetsskötsel  utbildning inom avfallshantering utifrån EU:s senaste direktiv, energieffektivitet, miljöanpassad kemikaliehantering och hållbara transporter.

bild - grön fastighetsskötsel2Utbildningen ger kunskap och inspiration i ert miljöarbete och visar på kopplingen mellan smart resursanvändning och lönsamhet.

Skräddarsy er egen hållbarhetsutbildning utifrån nedan inriktningar och utifrån er verksamhets specifika behov och kunskapsnivå.

♣  EU:s avfallstrappa med avfallsminimering. Vikten av att förebygga avfall, vad händer med det insamlade avfallet, hur en effektiv avfallshantering kan se ut, vad säger lagarna med mera. Att se sopor som en resurs och arbetet för en cirkulär avfallshantering.

♣  Eleffektiva lösningar  som ger besparingar för miljön och ekonomin.

♣  Miljöanpassad kemikaliehantering om kemikaliers påverkan i kretsloppet och på hälsan. Information om säkerhetsdatablad, miljömärkningar och alternativ till skadliga kemikalier. Lagstiftningar på nationell och EU-nivå (REACH).

♣  Hållbara transporter och EcoDrive (i teori) ger kunskap om olika miljöbilar, bränslen, körsätt och deras inverkan på miljö och ekonomi.

Övrig information:

Målgruppen är fastighetsskötare, vaktmästare, miljöstrateger, miljöchefer och övriga intresserade.

Plats: Ekocentrum, Gamlestadsvägen 2-4 i Göteborg. Går också att boka digitalt.

Utbildningstid: 3,5 timme

Kostnad: Eget tillfälle 19.000 kr exkl. moms för grupp om upp till 20 personer (gäller dagtid). Ekologisk fika, intyg och dokumentation ingår.

För mer information eller bokning vänligen kontakta oss på 031-705 07 40 info@ekocentrum.se. Det går också bra att skicka en förfrågan via nedanstående formulär.

Skicka förfrågan

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 - 705 07 40.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Share Button