Nyheter

Medlemmar i vårt nätverk får 50% rabatt på alla digitala kurser – året ut!

Ekocentrum har nu i pandemitider gått över till nästan enbart webbsända kurser. Vi bygger ju mycket av vår verksamhet på de fysiska mötena och vad som händer med människor då – vi vill ju skapa en motivation på riktigt inom människor, att bli hållbarare. Nu förmedlar vi så mycket inspiration och engagemang vi kan digitalt istället.

Nu får medlemmar i vårt nätverk ett riktigt bra erbjudande!

Utbilda dig hemma med Ekocentrums digitala kurserMånga har tid över i och med korttidspermitteringar, och vi vill gärna ge dig möjlighet att utnyttja en del av den tiden på ett konstruktivt sätt – som medlem i vårt nätverk får du 50% rabatt på alla våra webbsända utbildningar – året ut! Passa på att gå en hållbarhetsutbildning nu, så har du kunskapen och intyget på plats när det är dags att verkligen kavla upp ärmarna igen…

Och inte nog med det…Ta gärna med en eller flera kollegor. Vanligtvis gäller rabatten endast den person som är medlem hos oss. Men i år inkluderar vi även dina kollegor! Så länge ni anmäler er till samma kurs är ni välkomna att delta flera personer. Är ni fler än 5 personer som vill utbilda er samtidigt – hör av er, så kan ni få ett grupperbjudande!

Här hittar du en del av vårt webbsända utbud. Det här är alltså inga anonyma webbinarier, utan livesända kurstillfällen med utbildare och begränsat antal deltagare varje gång. Deltagarna kan ställa frågor och – i viss mån – diskutera olika ämnen. Och vi tar paus då och då! (Bilden från Håkan Nordins kurs ”Att agera och kompensera…” 26/5.)

Vill du bli medlem i vårt nätverk och genast ta del av rabatterna? Välkommen att anmäla dig här!

Ekocentrums nätverk har funnits sedan 2006 och bildades för att stärka miljösamordnare i deras roll, genom att erbjuda intressanta seminariedagar och andra mötestillfällen. Vi har haft glädjen att presentera många namnkunniga talare och ordnat både tillfälle att lösa problem i jobbet som resa till Sopopera i Halmstad.

Medlemmarna betalar en årsavgift på 950 kr, vilket ger dem rabatter på i stort sett hela vårt utbud av kurser och seminarier. Då och då erbjuds de även kostnadsfritt deltagande, och/eller speciella temaseminarier. Medlemmarna är med och bestämmer inriktning på dessa.

Välkommen att anmäla dig här:

Taggat , , , , ,