Nyheter

Julpaket – bli lite mer hållbara i jul!

Hur blir det i år? Det vanliga gamla julbordet eller jultallriken i år igen? Eller skulle ni vilja göra något tillsammans inför jul, som ger eko på ett djupare plan? Kombinera glädjen med att lära sig något nytt med glittrande juleljus runt om i stan –  kom till Göteborg och få en personlig kurs i hållbarhet, följt av ett besök i Julstaden Göteborg!

141017_Julstaden_Göteborg Ett besök som ger en ekoboost… Ekocentrums hållbarhetsutställning utgör pedagogisk arena för många av våra kurser och föreläsningar. Kom och träffa någon av våra engagerande utbildare och upplev själva kicken i att känna en tro på framtiden! Ni kan själva sätta ihop ett kurspaket som passar ert hållbarhetsarbete. Välj bland t ex:

  • Gröna inköp
  • Giftfri vardag på jobbet och hemma
  • Framtidens transporter
  • Mat för en hållbar utveckling
  • Innovationer för en bättre värld
  • Hållbar jul – NYHET! 

Vi anpassar innehållet så det passar er

Oavsett om ni behöver fräscha upp gamla kunskaper eller vill fördjupa er i särskilda områden, kan vi anpassa innehållet  så det stämmer för er. Ekocentrums utbildare har mångårig erfarenhet från en stor bredd av verksamheter, och är vana att anpassa innehållet efter önskemål. En hållbarhetskurs på Ekocentrum är en trevlig och givande halvdag som ger massor av effekter på sikt.

Nytt i år – temarum hållbara innovationer

För en extra boost av framtidstro – boka en vandrande föreläsning i temarummet hållbara innovationer! Där har vi samlat 20 exempel på innovationer från regionen, som alla bidrar till det goda livet i dubbel bemärkelse. Här tänds garanterat en gnista i mångas ögon! Det finns hopp…

Kombinera med julstaden Göteborg

Ni kanske är intresserade av att kombinera er utbildning på Ekocentrum med ytterligare aktiviteter? Vårt eget tips till er är – att bara promenera runt i julstaden och titta på belysningen och julskyltningen! Dessa aktiviteter, mat och boenden bokar ni själva – läs mer via de markerade länkarna! Ni kanske vill äta och stanna över natten i Göteborg med omnejd? Då kan vi föreslå ett antal attraktiva paket! Mer info och tips om aktiviteter och matställen här: 2014_Julerbjudande


Välkomna till en strålande dag i December!


Skicka förfrågan

Välkommen att skicka din förfrågan via formuläret eller ringa oss på 031 - 705 07 40.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Taggat