Nyheter

Innovationstävling 16 maj i Göteborg – lösningar på klimatutmaningarna

Senast idag ska du anmäla dig – om du vill delta i Green Challenge Sweden Workshop i Göteborg på måndag! Det här är världens största tävling i hållbart entreprenörskap, anordnat av Postkodlotteriet.

160513_green challenge_PostkodÄr din affärsidé lösningen på världens klimatutmaningar? Då kan du tävla i PostcodeLottery GreenChallenge 2016. Öka dina chanser genom att delta i en workshop den 16 maj.

Som en del av #GbgTechWeek arrangeras en kostnadsfri workshop den 16 maj, klockan 17:30–19:30. Syftet är att erbjuda tips och idéer till entreprenörer som vill tävla i världens största tävling i hållbart entreprenörskap – PostcodeLottery Green Challenge.

Workshopen äger rum på Entrepreneurial Hive på Östra Larmgatan 16 i Göteborg och leds av Gustav Borgefalk, grundare av Sqore och en av världens främsta vinnare av internationella idétävlingar. Gustav har arbetat med framtidens teknik och globala utmaningar vid Singularity University/NASA i Silicon Valley Han är en återkommande talare på TEDx och har bland annat blivit utsedd till Top 20 Innovators of the World av Intel samt Future Leader vid St. Gallen Symposium.

Direkt till anmälan här!

Vid frågor om workshopen, mejla greenchallenge@postkodlotteriet.se, eller ring Andreas Drufva, 076-8955711.

Kan du inte närvara i Göteborg?

Om du inte har möjlighet att närvara under workshopen i Göteborg anordnas också en meet-up i Stockholm den 20 maj, kl. 08.00-09.30 på Novamedia Sverige, Klarabergsviadukten 63. Meet-upen leds av Gustav Borgefalk som delar med sig av konkreta tips och råd för hur du vinner Postcode Lottery Green Challenge. För anmälan, vänligen mejla greenchallenge@postkodlotteriet.se och märk mailet med ”Stockholm”.

Mer om PostcodeLottery GreenChallenge

Tävlingen är öppen för nya affärsidéer som bidrar till att minska CO2-utsläppen och som behöver kapital för att förverkliga dem.
– För att tävla måste du ha fyllt 18 år
– Ansökan ska vara på engelska
– Affärsidén ska vara genomförbar och leda till minskade utsläpp av växthusgaser
– Produkten eller tjänsten ska vara mogen för lansering inom två år

Gå till den oficiella sidan för Postcode Lottery Green Challenge.

Taggat , , , , ,