Nyheter

Hållbarhetscoaching och verktyg – ny utbildning hösten 2014

Effektivisera ert hållbarhetsarbete med personlig hållbarhetscoaching och kreativa verktyg! Nu erbjuder vi tillsammans med Consat Sustainable Energy Systems ett kurspaket med fem kursmoduler för att ta rejäla kliv mot framtiden.

Vår testomgång med Anna, kursen VÅGA – störa, som vi genomförde med Ekocentrums nätverk den 10 juni blev en lyckad uppstart och nu erbjuder vi ett helt kurspaket för att hitta en hållbar riktning för alla verksamheter. Många inser idag att företag, kommuner och alla andra verksamheter måste hitta nya lösningar i framtiden. Men man behöver verktyg och inspiration.Nu erbjuder Consat och Ekocentrum en utbildning i olika moduler, som syftar till ge din verksamhet handlingskraften. Det här är ingen quick fix, men mycket kan göras redan nu. Välkommen att ta din verksamhet på rätt spår in i framtiden!

Anna_Elofsson_420pxl_skurenCoach och kursansvarig är Anna Elofsson, konsult på Consat Sustainable Energy Systems. Anna har en bakgrund av innovativ förändrings-och strategiarbete från tidigare arbete i Zürich. Tiden utomlands har gett henne personlig erfarenhet av att vara ”utlänningen”, d v s den med andra erfarenheter och andra normer och värderingar. Anna har studerat civ. ing. industriell ekonomi med master i industriell ekologi från Chalmers med flera utlandsutbyten.

Vårt kurspaket består av fem tillfällen samt personliga återkopplingstillfällen. Du kan även välja enstaka moduler (t ex bara delta i kreativitetsteknik) om du har svårt att hinna med.

MODULER

1. Utformning av hållbarhetsstrategi med nya tankesätt. 24/9 och 24/10 – heldag.

2. Kreativitetsteknik – verktyg som tar dig vidare i hållbarhetsarbetet. 22/10 och 21/11 – heldag.

3. Mental träning – för att stärka handlingskraften i ert hållbarhetsarbete. 19/11 och 5/12 – heldag.

4. Inspiration och motivation – lyckade exempel. 3/12 och 9/12 – öppen halvdag + halvdag för moduldeltagare.

5. Vi vågar – ta de beslut som behövs! Effektivisera hållbarhetsarbete med kreativitetsteknik och mental träning. 16/9 och 7/11 – kortare heldag 9-15.

Fler moduler med återkoppling planeras i mars 2015, vi återkommer om detta.

Anmälan och investering

Deltagaravgift per heldagskurs: 3 400 kr

Deltagaravgift per halvdagskurs: 1 990 kr

Hela kurspaketet: 14 900 kr

Anmälan kan göras direkt till Anna eller Helen, eller via Ekocentrums webb vid respektive kursdatum i kalendariet.

Frågor? Hör av dig till anna.elofsson@consat.se, eller helen.sylvan@ekocentrum.se.

Taggat ,