UTBILDNING

Ekocentrum har 30 års erfarenhet att utbilda och vägleda verksamheter i miljö- och hållbarhet!

Stiftelsen Ekocentrum håller populära miljö- och hållbarhetsutbildningar för verksamheter som vill miljödiplomera sig eller få inspiration för sitt miljöarbete. Vår utställning med goda exempel ger ytterligare en dimension i lärandet, både i de fysiska och digitala kurserna. Med fokus på möjligheter och lösningar hjälper och motiverar vi er verksamhet att utveckla eller påbörja arbetet mot en hållbar utveckling.

Kombinera utbildning med eget möte eller frukost/lunch? Kontakta oss för möjlighet att planera möteslokal eller något gott att äta i anslutning till utbildningen!

Innehåll

Hållbarhets- och miljöutbildningar på grundläggande nivå

Våra utbildningar på grundläggande nivå riktar sig till personer eller verksamheter som vill ha en överblick över dagens miljöutmaningar och inspiration kring praktiskt hållbarhetsarbete. Ekocentrums hållbarhets– och miljöutbildning reder ut begrepp och förmedlar ett helhetsperspektiv inom miljö och hållbarhet. De är lämpliga för verksamheter som vill miljödiplomera sig med Svensk miljöbas eller arbeta med andra miljöledningssystem. 

Har du deltagare i behov av språkstöd inför utbildningarna? Läs mer här >>>

Temakurser kring hållbarhet för verksamheter

Avbokning och fakturering

Om avbokning sker senare än 14 dagar före utbildning debiteras 50% av avgiften.

Om avbokning sker senare än 2 dagar före utbildning debiteras 100% av avgiften.

Fakturering sker i förskott.