Nyheter

Gigant glada efter Anders föreläsning

Den 20 januari besökte vår utbildare Anders Lund företaget Gigant i Alingsås, som en del av deras miljöutbildningsdag för personalen. Han pratade om kemikalier och miljölagstiftningen, och det var ett uppskattat pass under dagen! Så här sa åhörarna efteråt:

Vår publik upplevde Anders som en inspirerande och lättsam föreläsare som varierar sin presentation med fakta, kuriosa samt spännande filmer.

Korta fakta om Gigant:

Gigant_utvärdering_ALGigant är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster för effektivare, säkrare och tystare industriarbetsplatser. Gigant säljer och marknadsför produkter och tjänster inom arbetsplatsutrustning, lyft- och lastsäkring samt miljösäkring.
Huvudkontor i Alingsås, lager i Ulricehamn, produktion i Lessebo och Västervik
Huvudmarknader är Norge, Sverige och Finland. Exempel på produkter i sortimentet är fasta samt höj- och sänkbara bord med kringutrustning, väggar och draperier för avskärmning och skydd, lyftkätting och lyftblock samt absorbenter, invallning och förvaring med fokus på miljösäkring.


 

Du vet väl att de flesta av Ekocentrums utbildningar och föredrag genomförs specifikt för en kund? Oavsett om ni är ett företag, kommun eller skola så kan vi anpassa intressanta och inspirerande föreläsningar inom många hållbarhetsämnen. Kontakta oss för mer information eller läs mer här…

Taggat