Events

Välkommen på release för antologin Brev till trädkramarnas barnbarn! – Fri entré!

6 februari, 2020
17:00
 till 
19:00

I Brev till trädkramarnas barnbarn ger forskare, aktivister och politiker sina bilder av dagens och framtidens miljöutmaningar. Texterna handlar om massbilismens konsekvenser, klimatfrågans akuta läge och den skillnad engagerade medborgare gör i världen. Skribenter är bland andra Birgitta DahlÅsa Romson och Martin Hedberg. De ger alla förslag på diskussionsfrågor och fördjupning. Antologin har tagits fram av kabaréduon Sweet Dreams med stöd av Studiefrämjandet Väst.

Under releasen samtalar inbjudna skribenter om boken med redaktörerna Sara Nilsson och Anna Jonsson. Medverkar gör statsvetaren Gunnar Falkemark, meteorologen Martin Hedberg och Birgit Nielsen och Marie Arehag som båda var drivande under trädkramaraktionerna på 80-talet.

Inbjudan som pdf, klicka här: Inbjudan RELEASE 6 feb Ekocentrum

Releasen inleds med mingel och smakprov från föreställningen Trädkramarna. För mer info om föreställningen, se www.sweet-dreams.se/tradkramarna  

ANMÄLAN senast den 3 februari, görs i nedan formulär. Fri entré! No-show avgift: 200 kr. Du som kommer får ett exemplar av antologin.

VARMT VÄLKOMMEN!

ARRANGÖRER Kabarégruppen Sweet Dreams tillsammans med Studiefrämjandet Väst, Stiftelsen Ekocentrum, Västra Götalandsregionen, Jordens Vänner och Naturskyddsföreningen Väst.

Anmälan till onsdagskväll

Vänligen meddela oss i god tid om du får förhinder.