Events

Effektivt LCA-arbete med SimaPro 9! 10 mars

10 mars, 2020
09:30
 till 
16:00

Välkommen att delta på en öppen heldagskurs i LCA med mjukvaran SimaPro. Kursledare är Marcus Wendin, på Miljögiraff.  Marcus har lång och gedigen erfarenhet av både LCA som metod samt SimaPro som mjukvara.

SimaPro logo

 

 

 

 

Alla deltagare får en tillfällig SimaPro-licens (som installeras på egen PC innan kursstart).

När? 10 mars 2019 kl 09:30-16:00

Var? Ekocentrum, Aschebergsgatan 44  i Göteborg.

För vem? Kursen riktar sig till dig som vill testa på eller som precis har börjat arbeta med SimaPro. Kursen kräver förkunskap om metoden LCA (Livscykelanalys).

Mål med utbildningen? Få grundläggande kompetens i att göra LCA-analyser med SimaPro.

Marcus Wendin är VD för konsultföretaget Miljögiraff och en av Sveriges främsta experter på livscykelanalyser. Marcus har en MSc i Miljömanagement baserad på kemiIngenjör. Sedan han började sin karriär 1998 som intern LCA-expert på Volvo har Life Cycle Asseyssment, LCA, varit i fokus alla hans uppdrag. Bland uppdragsgivarna som han har hjälpt med livscykelanalyser finns bland andra Alfa Laval, Scania, IKEA, H&M, Nudie Jeans, Sollentuna Kommun och Region Jämtland Härjedalen. Marcus är en mycket uppskattad kursledare på olika LCA-kurser, vilket våra utvärderingar vittnar om!

Anmälan: Anmäl dig senast den 28 februari 2020, via formuläret här nedan. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person.

Pris: 4 900 kronor exklusive moms (i priset ingår lunch och kaffe/te med tilltugg på för- och eftermiddag). Sista avbokningsdag är den 28 februari 2020 .

Har din organisation redan har en SimaPro-licens med aktivt service kontrakt eller om ni är medlem i Ekocentrums nätverk, så får ni 25% rabatt på kursavgiften. Ange SIMAPRO eller MEDLEM i kommentarsrutan!

Välkommen att kontakta Helen Sylvan på Ekocentrum, på 0703-556892 eller helen.sylvan@ekocentrum.se.

Välkommen!

190912_SimaPro-träd1


Det här är SimaPro

Livscykelanalys