Events

Nyfiken på offentlig upphandling?

20 oktober, 2015
09:00
 till 
11:00

Har du funderat på att vara med i en offentlig upphandling, men tycker att det verkar för krångligt och tar för lång tid? Du är inte ensam, många företag avstår från att lämna anbud just av den anledningen.

Bok_vinnande_anbud_storNu finns tillfälle för dig att få reda på mer – tisdagen den 20 oktober arrangerar Ekocentrum tillsammans med Upphandlingskonsult Eva Wenström en träff där vi reder ut begreppen och ger tips på hur ni kan gå vidare.

Anbudsskräck? Då kan det här vara ett bra sätt att få en inblick och beslutsunderlag för framtida affärer.

Van anbudsskrivare? Då kan Eva ge dig tips för att utveckla processen!

 

Några av punkterna:

Var finns upphandlingarna och hur hittar jag dem?

Hur går en anbudsprocess till?

Hur ser ett förfrågningsunderlag ut – vad är viktigt att tänka på?


Eva_WenströmEva Wenström har en bakgrund som journalist och har bevakat och skrivit om offentlig upphandling under många år i Upphandling24 och Anbud24. Eva har även spökskrivit åt flera upphandlingsjurister samt skrivit några böcker i ämnet. Idag arbetar Eva som upphandlingskonsult i Göteborg och hjälper företag att utvecklas och bli bättre på offentliga upphandlingar. Fokus ligger på anbudsprocessen och att skriva anbud.

Oavsett om du aldrig skrivit ett anbud eller redan arbetar med detta, är dagens träff relevant. Eva kommer att berätta både om hur du kommer igång, och tipsa om hur du förbättrar processen.

Fika med smörgås serveras under morgonen.

Anmälan och kostnad

För medlemmar i Ekocentrums nätverk är deltagaravgifter 250 kr.  För dig som inte är medlem blir deltagaravgiften 450 kr. Alla priser exkl moms. Fika är inkluderat i kostnaden. Vi fakturerar avgiften. Anmälan är bindande, men plats kan överlåtas till annan person. Gör din anmälan senast den 13 oktober 2015. Varmt välkommen!