Events

Årets tredje nätverksträff – Guidning och mingel i Ekocentrums nya hållbarhetsutställning 2021

13 oktober, 2021
14:00
 till 
16:00

Ekocentrum är i full färd med att färdigställa en helt ny miljö- och hållbarhetsutställning i Gamlestadens fabriksområde i Göteborg. Invigning sker i slutet av september! Du som medlem i vårt nätverk får nu möjlighet att bli en av de första som besöker utställningen och ta del av en guidad tur både i nya utställningen och projektutställningen Ett hav av plast – en flaskpost till framtiden. Kom och låt dig inspireras av våra huvudteman och begrepp som biologiska och tekniska kretslopp, cirkulär ekonomi, globala målen och biologisk mångfald!

Som alltid på våra träffar så ges möjlighet att dela erfarenheter vid minglet med andra som arbetar i samma roll i andra verksamheter. Tillsammans kommer vi längre och arbetet blir samtidigt roligare!

Upplägg

♦  14.00  Mingel med kaffe/te, kaka och frukt

♦  14.15   Guidad tur i nya miljö- och hållbarhetsutställningen samt i projektutställningen Ett hav av plast – en flaskpost till framtiden. Här ges också tid till diskussion där vi delar med oss om hur man praktiskt kan införa cirkulärt tänkande och globala målen i den egna verksamheten.

♦  15.30  Avslutande mingel

Kursinformation och anmälan

När: Onsdagen den 13 oktober kl. 14.00 – 16.00

Var: Ekocentrum, Gamlestadsvägen 2-4, Göteborg Hus B21.

Anmälan sker via telefon på 031-705 07 40 eller via mejl, maria.elggren@ekocentrum.se

Nätverksträffen är kostnadsfri för medlemmar och utställare! Ta med en kollega och betala 50% för andra platsen. Ordinariepris: 1.450 kr + moms 

Är du inte medlem men vill ta del av denna träff?

Då är du hjärtligt välkommen att anmäla dig till ordinariepris enligt ovan, alternativt att ansluta till vårt nätverk för samma summa. Anmälan till nätverket kan göras i nedan formulär. För att läsa mer om nätverket, klicka här!

Varmt välkomna!

Mikaela Rosander och Pauline Nylin