Events

Årets första nätverksträff: Hållbarhetsrådgivning med FN:s globala mål som utgångspunkt

28 april, 2021
09:00
 till 
11:00

Välkomna till årets första nätverksträff! Vi håller en kortare introduktion om de globala målen och därefter presenterar vi vår nya digitala utställning där vi visar exempel på hur verksamheter kan bidra till globala målen. Där har vi även samlat olika verktyg för att underlätta arbetet inom den egna verksamheten. Efter det varvar vi workshop i små grupper med diskussioner där den egna verksamheten står i fokus.

För att träffen ska bli så givande som möjligt för er så vore vi tacksamma för lite information om er verksamhet. När ni har anmält er kommer vi därför att be er att besvara några frågor.

Upplägg

♠  Introduktion om FN:s globala mål: vilka är dem, vad är egentligen syftet med dem och mäter vi våra framsteg?

♠ Presentation av vår nya digitala utställning där vi visar exempel på verksamheter som bidrar till globala målen. Där har vi även samlat olika verktyg för att underlätta arbetet inom den egna verksamheten, exempelvis Drivhusets Business Modell Canvas.

♠ Workshop med fokus på den egna verksamheten och de globala målen som berörs.

♠  Gemensam diskussion 

Anmälan

Anmälan sker via telefon på 031-705 07 40 eller via mejl, info@ekocentrum.se. För att träffen ska bli så givande som möjligt för er så vill vi få lite information om er verksamhet. När ni har anmält er kommer vi därför att be er att besvara några frågor.

Nätverksträffen är kostnadsfri för medlemmar och utställare! Ta med en kollega och betala 50% för andra platsen. Ordinariepris: 1.450 kr + moms 

Läs mer om vårt nätverk här!

Kommande nätverksträff 

Vi återkommer med datum för nätverksträff nummer TVÅ: Hållbarhetsrådgivning med fokus på hur vi kommunicerar hållbarhet – Maj 2021