Events

Klimatsmart byggande –nära-noll-energi (NNE)

4 september, 2018
13:30
 till 
16:30

Historik och dagsfärsk information om dagens energikrav och kommande dito, toppat med LCA. Information från bland annat Miljöbyggnad.

180614_BFI_NNE_flerfamiljshus

Det här tillfället handlar mer om att jobba för hållbart byggande och uppfylla nya normer/branschstandards. Att man dessutom tjänar pengar på det är en bi effekt!

För vem? Det här seminariet riktar sig till offentliga beslutsfattare och tjänstemän, byggentreprenörer, arkitekter och konsulter, fastighetsägare och byggherrar.

BFI_Per-AnderssonSeminarieledare: Per Andersson, projektledare, hållbarhets/certifieringssamordnare och fuktsakkunnig, Building Future Institute. Per har jobbat med hållbart byggande i 25 år som entreprenör, konsult och i byggherreroll, för bland andra Skanska, Peab, Älvstranden Utveckling, Bengt Dahlgren AB och Passivhuscentrum Västra Götaland.

Investering: deltagaravgiften är 3.900 kr (exkl moms) och faktureras i förväg. Fika och ev dokumentation ingår.

Rabatter: Om ni bokar flera personer från samma verksamhet får ni 25 % rabatt på deltagaravgifterna (förutsatt att vi kan fakturera era platser på samma faktura)! Medlemmar i Ekocentrums nätverk har som vanligt 25 % rabatt på kurser!

Anmäl dig senast 28 augusti 2018! Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person.