Events

Klimatsmart byggande – Nära-noll-energi – NNE-utbildning

5 september, 2019
13:30
 till 
16:30

Så här bygger vi klimatsmart för framtiden! Dagsfärsk information om dagens energikrav och kommande dito, toppat med LCA. Information från bl.a. Miljöbyggnad.

 

180614_BFI_NNE_flerfamiljshus

Det här utbildningstillfället handlar om att jobba för hållbart byggande och uppfylla nya normer och branschstandarder. Att man dessutom tjänar pengar på det blir en bieffekt!

 

Innehåll

  • BBR, NNE, BEN, Feby, Sveby, ByggaE, LCA, LCC – Hur hänger allt ihop?
  • Hur skapar vi lönsamhet och kostnadseffektivitet?
  • Diskussion

För vem? Den här kursen riktar sig till offentliga beslutsfattare och tjänstemän, byggentreprenörer, arkitekter och konsulter, fastighetsägare och byggherrar.

BFI_Per-AnderssonKursledare: Per Andersson, projektledare, hållbarhets/certifieringssamordnare och fuktsakkunnig, Building Future Institute. Per har jobbat med hållbart byggande i 25 år som entreprenör, konsult och i byggherreroll, för bland andra Skanska, Peab, Älvstranden Utveckling, Bengt Dahlgren AB och Passivhuscentrum Västra Götaland.

Investering: deltagaravgiften är 3.900 kr per person (exkl moms) och faktureras i förväg. Fika och ev dokumentation ingår.

Rabatter: Om ni bokar flera personer från samma verksamhet får ni 25 % rabatt på deltagaravgifterna (förutsatt att vi kan fakturera era platser på samma faktura)! Medlemmar i Ekocentrums nätverk har som vanligt 25 % rabatt på kurser!

Anmäl dig senast 29 augusti 2019! Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person.