Events

Hållbarhet i din affärsidé – kostnadsfri workshop steg 3!

10 december, 2020
13:00
 till 
16:00

Med hjälp av Drivhuset och Ekocentrum får du stöd att hitta nya mervärden och affärsmöjligheter samt inspireras av hur andra lyckats. Genom att gå kursen kan du integrera hållbarhetsfrågorna i din affärsidé på riktigt!

Erbjudandet med kostnadsfria workshop är möjligt genom stöd från Röhss fondmedel.

Nyföretagare erbjuds att delta under en process där utbildning och workshops varvas med egen reflektion och utbyte deltagare emellan. En process där utbildning och workshops leder vägen!

OBS! Det går bra att anmäla sig till steg 3 utan att ha gått tidigare kurstillfällen.

Steg 3: Integrera hållbarhet i egen verksamhet – workshops i samarbete med Drivhuset!

Det sista tillfället med workshop med fokus på egna verksamheten. Hur kan ni föra in Globala målen och ett hållbarhetsperspektiv i verksamheten? Hur kan arbetet struktureras och underlättas med hjälp av olika verktyg? Hur kommunicerar vi våra mål och hur långt vi nått hittills? Kan vi hitta nya affärsmöjligheter? Vi arbetar tillsammans med Drivhusets och andra nya affärsutvecklingsverktyg för att identifiera utvecklingsmöjligheter och integrera hållbarhetsperspektiv i hela affärsmodellen.

Datum: 10 december kl 13-16

Plats: Via länk till verktyget Zoom.

Utbildare: Ingrid Westerfors, Drivhuset och Coompanion samt Mikaela Rosander, Ekocentrum

Vill du veta mer eller anmäla dig, vänligen använd nedan formulär eller maila Ekocentrum på info@ekocentrum.se. Går också bra att ringa på nummer: 031-705 07 40.