Events

Circula® – Workshop och spel om cirkulär ekonomi, cirkulära affärsmodeller och företagsamhet

7 december, 2021
08:30
 till 
12:30

Circula® är en glädjefylld metod som inspirerar och ger kunskap om cirkulär ekonomi och cirkulära affärsmodeller där du som deltagare också får träna på att vara företagsam och innovativ med utgångspunkt från den cirkulära ekonomins affärs- och samhällsmöjligheter.

Workshopen sker på Yesbox i Gamlestaden i Göteborg. Yesbox är en mötesplats för entreprenörer och företagare i Göteborg där Ekocentrum är en av aktörerna.

Adress: Gamlestadsvägen 2-4 i Göteborg. Yesbox/Ekocentrum. Sal: Ånässalen 2

Workshopen består av olika moment: introduktion, inspiration, teamspel, pitch och tar ca 4 timmar inklusive förfriskningar.

Fikapausen sker i Ekocentrums cirkulära utställning som ligger mitt över gatan från Yesbox. Här får ni en kort inblick i utställningen och dess goda exempel på cirkulära produkter och tjänster.

Workshopen leds av Ann-Sofie Granzell och Daniel Adolfsson från CirEko och sker i samarbete med Ekocentrum.

Inför denna workshop är det en fördel om du har tagit del av webbinariet Cirkulär ekonomi – medvind Göteborg som livesänds den 1 december kl. 09:00 – 12:15. Det går också bra att ta del av inspelat webbinarium som kommer att finnas tillgängligt på Ekocentrums digitala utställningsportal från och med den 2 december. Cirkulär ekonomi – Digitala utställningen – Ekocentrum

Det finns två workshoptillfällen att välja på, dels detta den 7 december men också ett tillfälle den 9 december kl: 13:00 – 17:00.

Anmälan och övrig information

Anmälan sker i nedan formulär. Workshopen är kostnadsfri – men det utgår en no-show avgift på 300 kr om avbokning ej sker dagen före workshop. Det är viktigt för oss att veta att vi har tillräckligt många deltagare för att få en bra gruppdynamik och givande workshop. Deltagarantalet är begränsat så anmäl dig gärna snarast!

Det bjuds på fika. Vänligen meddela eventuella matallergier eller matpreferenser vid anmälan, i fältet längst ner.

Obs! Innan du anmäler dig – det är viktigt att du kan vara med hela workshopen.

Projektet Cirkulär ekonomi – medvind Göteborg finansieras med medel från Wilhelm Röhss Donationsfond.

Projektet sker i samverkan mellan Stiftelsen Ekocentrum och CirEko