Events

Filmkväll med Campfire Stories

15 april, 2020
18:00
 till 
19:30

Mattias Olsson vill inspirera till positiv förändring i världen genom att producera och sprida film.

Han kommer att berätta lite om sin verksamhet och om filmberättandets roll i denna tid då behov av inspiration för omställning är stort. Han kommer visa två av sina nya filmer: ”A Tale from the Woods” som handlar om vårt förhållningssätt till skogen och ”Porträtt av den andre” som handlar om att utmana förutfattade meningar genom att se världen genom andras perspektiv.

200415_Campfire-Stories

Mattias har bakgrund som stillbildsfotograf i New York, där han verkade under 13 år. Sedan 2007 har han, efter vidareutbildning på Biskops Arnö och Stockholms Dramatiska Högskola, jobbat som dokumentärfilmsproducent och -regissör.

200415_Mattias_Olsson

Mattias har bl a fem SVT-samproduktioner på sitt CV. År 2017 grundade han filmplattformen Campfire Stories (campfire-stories.org), som vill inspirera till positiv förändring i världen genom att producera och sprida film.

Välkommen att se den nya filmen och diskutera skogsbruk och skogsmissbruk!

Ett klipp från filmen ”A Tale from the Woods”

Och ett till!

 

 


Ekocentrums onsdagskvällar pågår under höst och vår, och erbjuder föredrag av inbjudna talare som belyser olika hållbarhetsfrågor. Dessa kvällar håller vi öppet caféet och utställningen till kl 20.00. Inträdet är fritt – välkommen!

Onsdagskvällar på Ekocentrum är ett kontinuerligt samarbete med Studiefrämjandet Göteborg – Mölndal.