Luwasa Greenstyling

Luwasa Greenstyling – Gröna framsteg sedan 1968! Luwasa betyder luft, vatten och sand; grundstenarna inom hydrokultur. Samma beprövade teknik som används sen vi startade vår verksamhet. Ett framstegskoncept sedan 1968.

Luwasa_receptionen_DSC_0288Vi arbetar med Greenstyling med hydrokultur – stilsäker inredning med växter för alla inomhusmiljöer. Vi erbjuder ett varierat sortiment av gröna växter och stort urval av krukor i olika material och färger. Våra kunder väljer att köpa eller hyra växtplanteringarna – alltid kopplat till ett garanti- och skötselavtal. Växtservice utförs var 4:e vecka. Luwasas växter är vattenodlade, planteras i lecakulor och tillförs näring vid vattning. Planteringar med hydrokultur ger en renare och mer hälsosam luft. Planteringarna är lätta i vikt, rena och fria från mögelsporer och blomflugor och minimerar därmed allergirisken. Forskning visar på att växter kan sänka sjukfrånvaron med hela 10 % på en arbetsplats och att de dessutom kan öka produktiviteten med 12 % hos medarbetarna. Med vår Greenstyling vill vi vara med att bidra till det hållbara kontoret.


 

Du hittar Luwasas växter i vår reception och i utställningen. Det finns små skyltar i krukorna som talar om vilken växt det är. Här är hela listan:

Araucaria i golvplanteringarna.

Hedera (murgröna) i de grå glaskrukorna vid toaletten.

Dracaena Godsifiana i de gröna glaskrukorna i resterande fönster.

Humata Tyrermanii i gröna glasvasen på den gröna kuben.

Phlebodium Blue star i den vita glasvasen på receptionsdisk.

Ficus Nitida på stam i PURE krukan som står i montern.


 

Till Luwasas webbplats…