Nyheter

Tillståndet i Miljön i Sthlm 27 maj

Tim-logga-glob-200-px

Vill du få nya kunskaper och fördjupning i aktuella miljöfrågor? Vill du lyssna och inspireras av framgångsrecept samt knyta kontakter med andra som står inför samma utmaningar som du? Välkommen till vårens vassaste miljökonferens.

TIM_Kollage_talareFör tionde året i rad anordnas Tillståndet i miljön – konferensen där IVL Svenska Miljöinstitutet samlar ledande aktörer och beslutsfattare för att diskutera viktiga miljöfrågor. Målgrupp för konferensen är chefer, beslutsfattare och ansvariga för miljö- och hållbarhetsfrågor inom företag, myndigheter och organisationer.

I år fokuserar vi på globala utmaningar, tar upp praktikfall från textil- och livsmedelsindustrin samt diskuterar hur vi kan integrera naturens värden i ekonomin. Missa inte heller debatten mellan miljöminister Lena Ek (C) och språkröret Åsa Romson (MP). Vilka skillnader och likheter finns i deras syn på miljön i Sverige och världen 2014 och hur ser de på framtiden? Du får som deltagare dessutom chansen att ställa dina frågor till politikerna. Vi ses den 27 maj!

Mer information & anmälan, klicka här.

Programmet som pdf-fil: TIM_program

Taggat , ,