Nyheter

Dags för #GreenhackGBG 2015

Vakna upp tillsammans Göteborgare!

141210_GreenhackGBG_Poseidon141210_GreenhackGBG_PoseidonGreenhackGBG är Göteborgs Stads storsatsning för dig som vill få ett grönare, hälsosammare och rikare liv. Inspireras av nytänkare i framkant, anta utmaningar för en klimatsmart livsstil, dela egna idéer och bilder samt interagera med de andra deltagarna.

Namnet GreenhackGBG är sprunget ur så kallade ”Lifehacks”, det vill säga smarta sätt att ta an och ta sig förbi vardagsutmaningar. Vi vill använda samma idé, fast nu rikta fokus på de gröna frågorna och uppmana till att dela bra ”greenhacks” via Instagram under #greenhackgbg.

Vi vill ha med just dig för att tillsammans skapa ett hållbart Göteborg på riktigt. Allting räknas, alla små insatser varje dag. Ta ett litet steg och sedan ett till. Var och en kan hitta sin nivå av engagemang i projektet. Inga tvång.

Läs mer och anmäl dig här!

En av Ekocentrums onsdagskvällar i vår kommer att handla just om GreenhackGBG och särskilt då tjänsten “Svalna” som mäter dina CO2-utsläpp! Kolla vårt onsdagsprogram i januari, när det börjar bli klart. Och välkommen till oss på onsdagskvällarna för att lära dig mer om hållbarhet!

Taggat , ,