Nyheter

Café Planet startar 18 mars 2010

Nu startar mötesplatsen Café Planet på Ekocentrum! Tillsammans med Studiefrämjandet öppnar Ekocentrum för alla intresserade att komma och diskutera miljö- och hållbarhetsfrågor på torsdagskvällar. Klockan 17.00 – 20.00 är Ekocentrum – även den stora utställningen – öppet, med fritt inträde.

Café_PlanetStudiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund och samarbetar med flertalet medlemsorganisationer med anknytning till natur, kultur och miljö. Studiefrämjandet är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. Verksamheten bygger på den svenska folkbildningstraditionen och dess idéer och pedagogik. Studiefrämjandet är också en av stiftarna till Ekocentrum.

Ekocentrum är den naturliga mötesplatsen i Göteborg för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här utbildas årligen tusentals personer i den unika miljön, där utställningen med de goda exemplen är en viktig ingrediens.

Syftet med mötesplatsen Café Planet är att skapa en ny arena för att diskutera klimat-, miljö- och hållbarhetsfrågor. Du är välkommen till Ekocentrum på torsdagskvällar för att se utställningen, diskutera och ta en ekologiskt fika.

För mer information, kontakta Ekocentrum eller Studiefrämjandet, Kristina Eberth Kristina.Eberth@studieframjandet.se, 031-192532

Taggat