Nyheter

Anders Wijkman på lunchbesök

Den 11 april hade Ekocentrum glädjen att få besök av Anders Wijkman, för ett rundabordssamtal över en lätt lunch, innan han fortsatte eftermiddagen med ett klimatseminarium på Chalmers RunAn.

160411_Wijkman_lunchMed på lunchdiskussionen var  Lisbeth Schultze (länsöverdirektör, Länsstyrelsen Västra Götaland), Helena Nilsson (miljöchef, Västra Götalandsregionen),  Elisabeth Undén (Göteborgs Kommunstyrelse), Charlotte Stening (hållbarhetschef, Chalmersfastigheter),  Sven-Erik Adolfsson (vd, Chalmersfastigheter), Andreas Sülau (projektledare Industriell Symbios i Sotenäs), Johanna Reimers (VD Refind), Eva Lundgren (verksamhetsledare på Ekocentrum) och Helen Sylvan (marknadsansvarig på Ekocentrum och sammankallande – ej i bild).

Ett flertal frågor diskuteras, de flesta med regional anknytning. Det är vår förhoppning att Anders med sitt både nationella och internationella stora kontaktnät kan ta med sig frågor och önskemål rörande hållbarhetsarbetet i olika sektorer. Det är vi övertygade om att han gör! Tack alla som deltog!

 

 

 

Taggat , ,